Piccu Nooa

Piccu Nooa on syntynyt yhden äidin haaveesta ommella. Omien lasten vaatekaapin koko on rajallinen joten siitä syntyi Piccu Nooa. Pieni haave ommella myös muille jotakin kaunista, pikkuinen haave eli piccu yhdistettynä lasten etukirjaimiin eli Nooa, näin syntyi Piccu Nooa.

Valikoimaamme kuuluvat headwrapit, rusettisolmupannat, scrunchiet eli donitsit, niin normaalin kokoisina kuin mineinä, rusettiponnareita sekä tuubihuivit ja erilaiset pipot sekä kylpytekstiilit. Kylpytekstiileistä kylpytakit pupun korvilla ovat ehdoton suosikki. Joulun alla mallistosta löytyy myös tonttulakkeja. Tuotteet valmistetaan tilauksen tullessa, emme siis pidä varastossa valmiina tuotteita vaan ompelemme ne tulleiden tilausten mukaan. Kaikki tuotteet ommellaan siis Suomessa, laadukkaista materiaaleista. Kankaista löytyy ökö-tex sertifikaatti, joka takaa ettei tuotteissa ole käytetty haitallisia myrkkyjä.

Jos haluat johonkin tuotteeseen muutoksia, voit kysyä onko se mahdollista sekä kuosi, väri ym. toiveita saa lähettää koskien omaa tilausta. Jokainen tuote ommellaan huolellisesti ja rakkaudella juuri sinulle. Piccu Nooa haluaa myös kuunnella asiakkaitaan eli jos sinulla on mitä tahansa toivomuksia niin lähetä ne Piccu Nooalle sähköpostiin laura@piccunooa.fi  

Piccu Nooan tuotteille myönnettiin joulukuussa 2021 avainlippu merkki, joka kertoo teille siitä, että kaikki Piccu Nooan tuotteet on valmistettu Suomessa. Tämän merkin myöntäminen tuotteilleni oli minulle todella suuri kunnia.

Tervetuloa Piccu Nooan matkalle mukaan!

Terveisin Piccu Nooan Laura