Aikuisten kylpytakki, useita värejä

70,00  sis. alv 24%

Ihana vohvelikankainen kylpytakki. Tämä on ihanan kevyt, kuivattaa hyvin sekä kuivuu nopeasti. Menee myös pakatessa pieneen tilaan, helppo ottaa mukaan rannalle, uimahalliin yms. Huom! Tässä kylpytakissa ei ole taskuja, jos haluat taskut käy ostamassa ne erikseen taskut kohdassa.

Kylpytakkia saatavilla väreissä: Luonnonvalkoinen, vanha roosa, vaaleanharmaa, tummansininen, harmaa, okra, vaaleanpunainen, petrooli, vaaleansininen, minttu, laventeli, tumma beige ja keltainen.

Kuvaus

Vohvelikankainen kylpytakki. 100 % puuvillaa, puuvilla saattaa ekassa pesussa vähän kutistua ja ruudut menevät pesussa ”kasaan”. Kutistuminen on otettu huomioon kaavassa, joten ensimmäisen pesun jälkeen kylpytakki on hieman pienempi. Kun kylpytakin silittää aukeaa ruudut ja pituutta ja leveyttä tulee takaisin takkiin. Kylpytakin nauhat ovat ommeltu kiinni sivusamoihin, joten ne eivät putoa takista ja näin ollen ovat aina myös oikeassa kohtaa kun pitää solmia kiinni. Takki on reilua mitoitusta.

Huomioithan, että tietokoneen/mobiililaitteen näyttö saattaa vääristää tuotteen värejä.

Lisätiedot

Väri

Luonnonvalkoinen, Beige, Okra, Harmaa, Vaaleanharmaa, Tummansininen, Vaaleansininen, Vaaleanpunainen, Minttu, Keltainen, Laventeli, Vanha Roosa, Vaalea beige

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL