Aikuisten pyyheponcho, useita värejä

65,00  sis. alv 24%

Ihana vohvelikankainen pyyheponcho. Tämä on ihanan kevyt, kuivattaa hyvin sekä kuivuu nopeasti. Menee myös pakatessa pieneen tilaan, helppo ottaa mukaan rannalle, uimahalliin yms.

Ponchoa saatavilla väreissä: Luonnonvalkoinen, vanha roosa, beige, okra, harmaa, vaaleanharmaa, tummansininen, vaaleansininen, vaaleanpunainen, minttu, keltainen ja laventeli.

Ponchon koko noin 90cmx100cm. Valittavissa myös millaiset ponchon sivut ovat. Joko yksi neppari kummallakin sivulla, tuoden hiha-aukon sivulle, mutta muuten sivut auki tai sitten niin, että sivut ovat ommeltu kiinni niin, että sivuille jää hiha-aukot.

Kuvaus

Vohvelikankainen pyyheponcho. 100 % puuvillaa.  Puuvilla saattaa ekassa pesussa vähän kutistua ja ruudut menevät pesussa ”kasaan”. Kutistuminen on otettu huomioon kaavassa, joten ensimmäisen pesun jälkeen poncho on hieman pienempi. Kun ponchon silittää aukeaa ruudut ja pituutta ja leveyttä tulee takaisin takkiin. Ponchon molemmilla sivuilla neppari, aikuisten ponchossa yksi tasku.
Huomioithan, että tietokoneen/mobiililaitteen näyttö saattaa vääristää tuotteen värejä.

Lisätiedot

Väri

Luonnonvalkoinen, Beige, Okra, Harmaa, Vaaleanharmaa, Tummansininen, Vaaleansininen, Vaaleanpunainen, Minttu, Keltainen, Laventeli, Vanha Roosa

Ponchon sivuosa

Neppari sivuilla, Ommeltu sivu