Lasten kylpytakki, ketun korvilla, useita värejä

45,00  sis. alv 24%

Ihana vohvelikankainen kylpytakki ketun korvilla. Tämä on ihanan kevyt, kuivattaa hyvin sekä kuivuu nopeasti. Menee myös pakatessa pieneen tilaan, helppo ottaa mukaan rannalle, uimahalliin yms.

Kettukylpytakkia saatavilla väreissä: Luonnonvalkoinen, beige, okra, harmaa, vaaleanharmaa, tummansininen, vaaleansininen, vaaleanpunainen, minttu, keltainen, laventeli.

Kuvaus

Vohvelikankainen kylpytakki. 100 % puuvillaa, korvien sisäosat trikoota. puuvilla saattaa ekassa pesussa vähän kutistua ja ruudut menevät pesussa ”kasaan”. Kutistuminen on otettu huomioon kaavassa, joten ensimmäisen pesun jälkeen kylpytakki on hieman pienempi. Kun kylpytakin silittää aukeaa ruudut ja pituutta ja leveyttä tulee takaisin takkiin. Kylpytakin nauhat ovat ommeltu kiinni sivusamoihin, joten ne eivät putoa takista ja näin ollen ovat aina myös oikeassa kohtaa kun pitää solmia kiinni. Huom! Tässä kylpytakissa ei ole taskuja, jos haluat taskut käy ostamassa ne erikseen taskut kohdassa.

Huomioithan, että tietokoneen/mobiililaitteen näyttö saattaa vääristää tuotteen värejä.

Lisätiedot

Koko

74, 80, 90/100, 110/120, 130

Väri

Luonnonvalkoinen, Beige, Okra, Harmaa, Vaaleanharmaa, Tummansininen, Vaaleansininen, Vaaleanpunainen, Minttu, Keltainen, Laventeli, Vanha Roosa, Vaalea beige