Pyyheturbaani, pupunkorvillla, useita värejä

22,00  sis. alv 24%

Kiedo pyyheturbaani suihkun jälkeen hiuksiin. Tämä on ihana, koska enää ei valu ylimääräinen vesi joka paikkaan hiuksista, sekä pyyhettä ei tarvitse asetella kuin kerran päähän ja se pysyy paikallaan. Tästä turbaani hauskoilla pupunkorvilla, tämä sama koko menee niin lapselle kuin aikuiselle. Kuminauhan ansiosta se on helppo kiristää monenkokoiseen päähän sopivaksi. Saumamerkin tilalla tekonahkamerkki turbaanin sivulla.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa juuri sinulle!

Kuvaus

Vohvelikankainen pyyheturbaani. 100 % puuvillaa, puuvilla saattaa ekassa pesussa vähän kutistua ja ruudut menevät pesussa ”kasaan”. Kutistuminen on otettu huomioon kaavassa, joten ensimmäisen pesun jälkeen turbaani on hieman pienempi. 40 asteen pesussa turbaanin ruudut eivät mene kasaan niin paljon kuin 60 asteen pesussa. Kun turbaanin silittää aukeaa ruudut ja pituutta ja leveyttä tulee takaisin tuotteeseen. Turbaani asetetaan päähän niin, että kuminauha tulee taakse, hiukset kierretään pyyhkeen sisälle ja pyyhkeen”häntä” pujotetaan kuminauhasta lävitse.

Huomioithan, että tietokoneen/mobiililaitteen näyttö saattaa vääristää tuotteen värejä.

Lisätiedot

Väri

Luonnonvalkoinen, Vaaleanharmaa, Sininen, Harmaa, Okra, Vaaleanpunainen, Vaaleansininen, Minttu, Laventeli, Keltainen, Vaalea beige, Vanha Roosa, Beige