Rosanna x Piccu Nooa, pyyheponcho

74,00  sis. alv 24%

Ihana puuvillainen pyyheponcho Limited edition mallisto Rosanna Kuljun kanssa kolmessa eri värissä vanha roosa, musta ja beige. Tämä pyyheponcho on erinomainen valinta esimerkiksi kylmäuintiin.

Kuvaus

Kaksinkertaisesta puuvillasta valmistettu pyyheponcho hupulla. Pyyheponchon sivut on ommeltu osaksi sivuilta kiinni, jättäen kuitenkin käsiaukot auki, sekä pienet halkiot alas. Tällä on mukava käydä esimerkiksi kylmäuinnissa, sillä tämä on helppo pujotella päälle. Kaksinkertainen vohveli kuivattaa hyvin uinnin sekä saunankin jälkeen. Edessä yksi iso tasku sekä kauniina yksityiskohtana tekonahkamerkki ponchon alareunassa. Ponchon koko noin: leveys 95cm ja pituus olkapäästä 100cm.

Materiaali: 100% puuvilla
Valmistettu rakkaudella ja huolella juuri sinulle Suomessa.
Limited edition with Rosanna Kulju

Rosanna X Piccu Nooa pyyheponchon beige väri on vaaleampi kuin muiden kylpytekstiiliemme beige. Jos haluat tilata muita kylpytekstiilejämme tällä samalla vaaleammalla beigellä, kirjoita siitä lisätietokenttään tilatessasi.

(Tämä tuote toimitetaan jouluksi 2.12.2023 tilauspäivän jälkeen, toki kuitenkin tilaus oltava perillä silti viimeistään 17.12.2023, jotta saamme paketin postin kuljetettavaksi ajoissa. Huom! Jos tilauksella on muita tuotteita emme pysty varmistamaan niille toimitusta jouluksi, mutta yritämme toki aina parhaamme.)

Lisätiedot

Väri

Vanha roosa, Musta, Beige